Útmutató

Útmutató

Útmutató az Önvaló honlap tanulmányozásához

Az Önvaló honlap küldetése az, hogy az ébredést, megvilágosodást, felemelkedést... segítse.

Ha olvasod ezeket a sorokat, akkor már te is tisztában lehetsz azzal, hogy az ember sokkal több annál, mint amit eddig ismertünk és tudtunk magunkról.

Vélhetően az is világos lehet, hogy a testbenlétünk célja és emiatt a legnagyobb kihívása az, hogy Önmagunkra ébredjünk, teljessé váljunk – ezt a törekvést szolgálja a honlap.

Hogyan tanulmányozd a honlapot?

A helyes mód az, ha kiüresedett elmével és egyfajta „éber meditáció”-ban létezve tanulmányozod a leírtakat, – azok ugyanis nem az emberi elmében, hanem a Tudatban tartózkodva ismerhetők meg és tehetők élővé.

Sorrend

Elsőként az új energia tanulmányozása, majd az arra való átállás ajánlott. Ez az alap.

A megalapozás után, azt tanulmányozd, ami a leginkább vonzó számodra.

Ha egy téma bővebben érdekel, akkor használhatod a honlap keresés funkcióját is.

Hogyan tedd élővé a leírtakat?

Fontos, hogy ne az elmében tárold, hanem a magad módján élővé tedd azokat. Mivel sok tényről van szó, ezért jódarabig eltarthat, – persze csak akkor, ha kitartó és odaadott vagy.

Lehet, hogy az első tanulmányozásra valami csak felvillan – majd a sokadik után lesz ún. „AHA”-élményed, amikor érted és TUDOD azt.

Több olyan írás is van a honlapon, amely nem az új energia hatására született. Ezek is fontosak, ámde azt igénylik, hogy áttranszformáld azokat.

Egyéni út – egyéni folyamat

Benned vannak azok az igények, amelyekre az útmutatást, vagy válaszokat keresed. Javasolt, hogy a tanulmányozást ennek alapján tedd meg.

Fontos az elemző szemlélődés, vagyis: vizsgáld meg, hogy mi az, ami számodra szükséges; mi az, ami épp most nem. Az intuíciód segíteni fog ebben.

Az elemző szemlélődés eredménye az is lehet, hogy: most ugyan nem, de egy következő szakaszban, vagy más tudatszinten már szükséges lehet...

Mennyi ideig tartson a tanulmányozás?

Az igényed és alaposságod függvénye... Tőled függ, hogy milyen ütemben haladsz. A Teljességben nincs idő, csak „út”, vagy „folyamat” van...

Kurzusok

Amennyiben az ébredésedhez, megvilágosodásodhoz, felemelkedésedhez „eszközöket” kívánsz alkalmazni, akkor ingyenes kurzusokat ajánlunk a figyelmedbe, amelyeket itt találsz:

https://kurzusok.harmoniaban.org

Rovat: