Richard Gordon

Richard Gordon 37 éves tapasztalattal rendelkezik a holisztikus gyógyítás területén, és az energiával gyógyítás látnoki képességű úttörőjének tekintik. Könyvei hatalmas sikernek örvendenek. A Kvantumérintés – a gyógyító erő (Bioenergetic Kiadó, 2011) című könyvét tizenhét, a Your Healing Hands – The Polarity Experience címűt pedig tíz nyelvre fordították le. A QuantumTouch szervezet alapítójaként Richard világszerte számos előadást és bemutatót tartott már kórházakban, konferenciákon és egyéb szakmai képzéseken. Dr. C. Norman Shealy (az Amerikai Holisztikus Orvosi Egyesület alapítója és elnöke) a Heartwood Intézetben és a Holisztikus Egészség Intézetben klinikailag is tesztelte és ajánlotta a kvantumérintést, mert véleménye szerint „ez az első olyan technika, amelynek alkalmazásával valóban mindannyian gyógyítókká válhatunk”. Ma a világ 50 országában vannak minősített felhasználók, és mintegy 300 minősített QT2 oktató tanítja a módszert. Feltalálóként Richard mindig arra törekedett, hogy valamennyi korosztály számára egyszerűvé, hatásossá, könnyen elérhetővé, megbízhatóvá és élvezetessé tegye a gyógyítást. Kvantumérintés 2.0 című könyvét ez idáig legfontosabb művének tekinti, mivel nemcsak a gyógyítás ereje, gyorsasága miatt jelent forradalmi áttörést, hanem azért is, mert sokkal nagyobb lehetőséget ad az egyes embereknek életük és a világ átalakítására. Az új emberi operációs rendszer felfedezésével komoly alkalmazásokhoz biztosít hozzáférést, újraértelmezi az emberi természetet, és egy új világra nyit kaput. Richard digitális művészettel is foglalkozik, imád golfozni, és Devi nevű macskájával a kaliforniai Santa Monicában él.

Richard Gordon: Kvantumérintés

Kvantumérintés

Alcímek:

A gyógyító erő

„Jelentős áttörés a kézrátételes gyógyításban”

„A kvantumérintés szakmabeliek és laikusok számára is alapvető és felbecsülhetetlen értékű eszköz.”

2001. Alternative Medicine Magazine

„A kvantumérintés könnyen megtanulható, nagy hatással van a test energiarendszerére és mélyreható életminőség-javulást eredményez.”

Dr. Leonard Laskow, M.D.

„A kvantumérintés alkalmazásakor minden alkalommal bámulatba ejt az eredmény. Elképeszt az a gyorsaság, ahogyan pácienseim fájdalma percek alatt megszűnik.”

Róbert Horoho, FNP, Physician Assistant

Szerkesztő/Szerző: 

Richard Gordon: Kvantumérintés 2.0

Kvantumérintés 2.0

Alcímek

Az új ember

Fedezd fel magadban az új embert, és válj azzá!

Ez a könyv megváltoztatja a világot és azt, ahogyan a dolgokra tekintünk! Képességeink határait kiszélesítve hatalmas előrelépést és paradigmaváltást jelent. Világos iránymutatással, lépésről-lépésre vezet minket, hogy könnyedén átléphessük saját korlátainkat. Ráébreszt soha nem ismert vagy csak sejtett, de tudatosan még ki nem aknázott képességeinkre.

Szerkesztő/Szerző: