Képtár

Képek, amelyek segíthetnek a valós Önmagadra találásban


 

A Kozmikus Ember
A Kozmikus Ember Alice A. Bailey, 1925-ben, A Treatise on Cosmic Fire c. művében már jelezte, hogy az Ember kozmikus lény. A jelzése szerint, az Ember hét fő és 49 alsíkon tud működni, ha kiteljesedett Önmagában. Alice A. Bailey jelzését figyelemre méltónak tartjuk, ugyanakkor azt is jelezzük, hogy „a térkép nem azonos a tájjal”, – vagyis kinek-kinek, saját magának szükséges a tudatossági szinteket bejárnia és élővé tennie. Milyen műveletek és mennyi „idő” szükséges Önmagam bejárásához és élővé tételéhez? Erre a kérdésre nem adható válasz, mert az mindenkinek saját magában rejlik.
DNS képek
DNS Az új energia korszakában, nagy változások történnek az emberi DNS-ben is. Gondolatébresztőnek néhány kép. A téma megismeréséhez ajánlott a teljes rovat: DNS
Escher képek
Möbius szalag A figyelmedbe ajánljuk Maurits Cornelis Escher képeit, mert az ezeken való „merengéssel”, ragyogóan lehet fejleszteni a többdimenziós látás- és érzékelésmódot. Már Te is tudod ugye, hogy az ember sokdimenziós lélek!?
Merkaba képek
Leonardo da Vinci: Merkaba Merkabája minden embernek van. A tudatosítása egyénileg bejárható út. A képek két dimenziósak, valójában egy sokdimenziós állapotnak a leegyszerűsítései. NEM a kép a fontos, hisz az csak egy jelzés, hanem a sokdimenziós létezésben való tudatos tartózkodás, amelyre a Merkabah-ot ajánljuk a figyelmedbe. A helyes megismeréshez ajánljuk a Merkaba és a A Merkabah témaköröket.