Richard Gordon: Kvantumérintés

Kvantumérintés

Alcímek:

A gyógyító erő

„Jelentős áttörés a kézrátételes gyógyításban”

„A kvantumérintés szakmabeliek és laikusok számára is alapvető és felbecsülhetetlen értékű eszköz.”

2001. Alternative Medicine Magazine

„A kvantumérintés könnyen megtanulható, nagy hatással van a test energiarendszerére és mélyreható életminőség-javulást eredményez.”

Dr. Leonard Laskow, M.D.

„A kvantumérintés alkalmazásakor minden alkalommal bámulatba ejt az eredmény. Elképeszt az a gyorsaság, ahogyan pácienseim fájdalma percek alatt megszűnik.”

Róbert Horoho, FNP, Physician Assistant

„Az energiával gyógyításban a gyógyító a bioenergia gyűjtőlencséje, aki bevonzza és a gyógyulást kereső ember energiamezejébe összpontosítja az energiát, fontos, hogy ez a gyűjtőlencse a lehető legtisztább legyen. A kvantumérintés a maga egyszerűségével túllép a gyógyító egóján, és ezzel a gyógyító – mint gyűjtőlencse – sokkal tisztábbá válik. Ez a hatás annyira lényeges, hogy a kvantumérintés fontos kiegészítője lehel bármely, energiával gyógyító módszernek, de önmagában is kiváló gyógyítási technika. A kvantumérintés a maga eleganciájával gyógyító bioenergiát ad a gyógyítónak és a gyógyulást keresőnek egyaránt.”

Dr. Jerry Pittman, M.D.

„Ügyészként hozzászoktam, hogy természetes kételkedéssel tekintsek az úgynevezett önképző gyógyítókra. Mégis, amikor megtanultam a kvantumérintést, egy olyan működő technikát fedeztem fel, amely irányítani képes a gyógyító energiái, és amelyet bárki könnyen elsajátíthat. Képessé váltam arra, hogy csillapítsam a bátyám krónikus hátfájását, és a barátnőm szívritmuszavarai és allergiái is jól reagáltak erre az energiamunkára. Szívből ajánlom mindenkinek.”

John. W. Noretto, Esq.

„A kvantumérintés bámulatba ejtő gyógyítási módszer. Bámulatba ejtő, mert annyira könnyű megtanulni. Eleve rendelkezünk mindennel, amire szükség van, hogy használjuk, és működik!”

Sandra Alstrand, L.Ac.

„Richard Gordon utolérhetetlen képességgel rendelkezik abban, hogy az energiá-val gyógyítást kezdőknek és haladóknak elmagyarázza. Richard első könyve, a „Gyógyító kezeid – A polaritás megtapasztalása”  sokunknak megmutatta, hogyan használjuk a gyógyító energiát hétköznapi életünkben. Ezúttal Richard egy mélyebb utazásra invitál bennünket, megmutatva, hogyan aktiválhatjuk a gyógyítás legalapvetőbb rétegeit. Mesterien fűzi egybe a kvantumérintés felfedezésének történetét a rendkívül világos illusztrációkkal, amelyek bárki számára könnyen elsa-játíthatóvá teszik ezt az inspiráló, új technikát. Ez a könyv felbecsülhetetlen érték valamennyi gyógyítónak. A kutatók számára pedig a kvantumérintés, mint jelenség, olyan lehetőséget kínál, amely túl fontos ahhoz, hogy elszalasszák.”

Jim Oschman, Ph.D.

„A kvantumérintés elképesztő! Két nap alatt kilazította a vállamat, amely nem reagált a több hónapon keresztül tartó fizikoterápiára és egyéb gyógyító módszerekre. Mára a praxisom szerves része lett, és mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy tanulja meg ezt az egyszerű és erőteljes technikát.”

Billie Wolf, foglalkozásterapeuta

„A kvantumérintés a hétköznapi embereket is könnyen képessé tesz arra, hogy fókuszálják és felerősítsék életenergiáikat, és hatékonyan gyógyítsanak a kezükkel. Azok munkájában pedig, akik polaritásterápiával, masszázzsal vagy terápiás érintéssel dolgoznak, elképesztő új dimenziókat nyithat.”

Heather Wolfe, R.N. Lic. MT, polaritásterápia és terápiás érintés oktató

„Sokkal jobb, mint a kiropraktika, a fizikoterápia vagy a meditáció. A kvantumérintés teljesen megszűntette a krónikus hátfájásomat. A kvantumérintés értékes tudás lehet azon ápolók számára, akik magasabb szinten szeretnék végezni munkájukat. Országszerte tanítani kellene az ápolóképzésben. A kvantumérintés lehet az, amellyel kibővíthetnénk az ápolás jelenlegi korlátolt eszköztárát.”

Lauralynn C. McCurry, RCN, PHN, CARN

„Amikor a reikit vagy a craniosacralis terápiát a kvantumérintésse/ kombinálom, sokkal hatékonyabbak az eredményeim. A kvantumérintés életre kelti a mágiát a kezünkben.”

Roni Frank, craniosacralis terapeuta és reiki mester

 

A kvantumérintés áttörést jelent a kézrátételes gyógyítás művészetében. Akár pályakezdő vagy ezen a területen, akár szakképzett kiropraktőrként, fizikoterapeutaként vagy bármilyen más gyógyítóként tevékenykedsz, a kvantumérintés olyan erőt és új dimenziót ad a munkádhoz, amilyent korábban elképzelni sem tudtál. A módszer egészen egyszerű, ám rendkívül erőteljes. A kvantumérintés nemcsak mélyreható felfedezés, hanem egyben elemi emberi képesség is.

A könyvből többek között megtanulhatod:

  • hogyan emeld speciális légzés- és összpontosító technikákkal olyan magasra az energiaszintedet, hogy egy könnyed érintéssel csontokat mozgass a helyükre, vagy megváltoztasd valaki testtartását;
  • hogyan csillapíts fájdalmat, gyulladást;
  • hogyan gyorsítsd fel a gyógyulási folyamatot.

A test pontosan tudja, hogyan gyógyítsa magát, segítőként csupán annyi a dolgunk, hogy energiát juttassunk az érintett területekre. A kvantumérintés számtalan területen és helyzetben alkalmazható. Ilyen például a távgyógyítás, az érzelmi kiegyensúlyozás vagy az állatok gyógyítása. A nyak- és hátfájástól szenvedők számára ez a legbiztonságosabb és leghatékonyabb kezelés.

Tartalomjegyzék

Előszó
Bevezetés
Felkészülés
1.    A felfedezés
2.    Rezonancia, életerő és a kvantum érintés alapelvei
Technikák
3.    Technikai alapok
4.    Gyakori kérdések
5.    Középhaladó technikák
6.    Haladó technikák
Alkalmazás
7.    A testtartás megváltoztatása energiával
8.    Nyak- és hátproblémák kezelése
9.    Különböző testrészek kezelése
10.    Öngyógyítás
11.    Kvantumérintés és a fitnessz
12.    Állatok gyógyítása
13.    Távgyógyítás
Egyéb fontos témák
14.    Érzelmi gyógyítás
15.    Mókás dolgok
Jövőkép
16.    Az energiával gyógyítás jövője

Szerkesztő/Szerző: