Szerző, témacsoport

Harmóniában létezem

Merkabah

Az Önvaló válaszol

Az Élet-támogató Kvantum Energia könyve

Facebook oldal

Dr. David R. Hawkins: Gyógyulás és felépülés

Gyógyulás és felépülés

A tudatkutatás felfedezésein alapuló sorozat e nyolcadik kötete azoknak az előadásoknak a nyomán készült, amelyekre A csodák tanítása című könyv eredeti kiadója, valamint olyan önsegítő csoportok tagjai kérték fel a szerzőt, mint az Anonim Alkoholisták, A csodák tanítása tanulócsoport, az Attitudinális Gyógyítás Központjai, más rehabilitációs csoportok és számos klinikai szakorvos.

Társadalmunk állandó stresszhatás alatt, szorongásban, félelemben, fájdalomban, szenvedésben, a depresszió és az aggodalmak szorításában él. Az alkoholizmus, a kábítószer-függőség, az elhízás, a szexuális gondok és a rák a hírműsorok állandó témáját képezik. Az emberiségnek általában nagyon kevés információ áll a rendelkezésére arról, hogyan viszonyuljon az élet kihívásaihoz anélkül, hogy gyógyszerekhez, műtéthez vagy tanácsadáshoz folyamodna.

Ebből a könyvből az olvasó megtudja, mi lehet az oka annak, hogy a szervezet nem mindig reagál a hagyományos orvosi kezelésre. Olyan konkrét útmutatást kap, ami bármilyen betegség esetén teljes gyógyuláshoz vezethet. A szerző elmagyarázza, hogy milyen fontos és mennyire könnyű spirituális módszereket is beépíteni a gyógyulás és felépülés folyamatába.

A Gyógyulás és felépülés olyan klinikailag igazolt öngyógyító módszerekkel szolgál, amelyek lehetővé teszik, hogy saját kezünkbe vegyük egészségünket, és boldog, egészséges, elégedett életet éljünk.

Tartalomjegyzék

Előszó

Prológus

Bevezetés

1. fejezet A tudattérkép

Táblázat: Tudattérkép

Táblázat: Tudat/társadalmi gondok

Ábra: Az agy működése és fiziológiája

2. fejezet A gyógyulás segítése

3. fejezet Stressz

4. fejezet Egészség

5. fejezet Spirituális elsősegély

6. fejezet Szexualitás

7. fejezet Az öregedés folyamata

8. fejezet Krízishelyzetek megoldása

9. fejezet Aggodalom, félelem és szorongás

10. fejezet Fájdalom és szenvedés

11. fejezet Fogyás

12. fejezet Depresszió

13. fejezet Alkoholizmus

14. fejezet Rák

15. fejezet Halál és haldoklás

Függelékek

A függelék Tudattérkép

B függelék A tudatszintek kalibrálása

C függelék Bibliográfia

A szerzőről

Szerkesztő/Szerző: 

Rovat: